Montse Velasco, una superwoman amb ganes de moure’s per la vida

He nascut el 17 de febrer de fa 39 anys. He viscut tota la meva vida a Olot però només a la vida adulta he après a cuidar-me


Quan fa que participes a les sessions de c-actiu?


Doncs....ara farà 2 anys i dos mesos, vaig començar a principis de març del 2016, uff com passa el temps! (riu) Ara bé, no em vaig inscriure jo sola, la meva parella, en Jordi, també, d’aquesta manera ens semblava que l’adaptació seria més fàcil ja que abans de c-actiu no havíem fet mai esport. Bé jo només havia realitzat activitat física en temporades molt curtes i perquè m’acabava avorrint. «La sensació que tenia després va fer que tornés el dia següent»


Explica’m les primeres sensacions del primer dia. Com va ser?


No volia tornar més! (riu!) Em trobava en baixa forma i aquell dia es realitzava una sessió molt intensa a càrrec d’en Miquel a Sant Pere Màrtir. Sempre començavem corrents, estiraments i a fotre-li canya. Va ser molt dur, la veritat. Tot i això, la sensació que tenia després de la sessió va fer que tornés el dia següent i d’aquesta manera aconseguís anar-hi dos dies a la setmana, dilluns i dijous. Sempre a les hores tardanes, al vespre.


Actualment, segueixes realitzant exercici físic als mateixos dies?


No, ara hi vaig un dia més, en total tres dies a la setmana, però un d’ells realitzo dues activitats. Faig tres sessions de HIFT+, és a dir, tonificació de la musculatura a nivell global i funcional i, una sessió de pilates+hipopressius.


Com és que vas començar a venir a les sessions C-Actiu?


Necessitava un canvi de rutines a la meva vida, em sentia súper sedentària, necessitava canvis a nivell físic i psicològic.«Necessitava un canvi de rutines a la meva vida, em sentia súper sedentària»


Has notat millores?


Totalment! Sobretot a nivell psicològic. Em sento més alegre, més sociable, la meva autoestima ha augmentat i estic menys tensa. També, he notat un canvi en la percepció de les coses és a dir, no em capfico tant amb les coses i visc més relaxada en aquest sentit. Evidentment, també he notat millores a nivell físic, com per exemple en la tonficiació de la musculatura i equilibri en el meu pes.


Com ens vas conèixer?


Jo anava a una nutricionista i un dia vaig veure la vostra publicitat a la seva consulta. A més, la cosina de la meva parella ja participava en sessions de C-Actiu a l’empresa on treballava.


És compatible amb ser mare ser constant en l'entrenament?


Tinc una nena de 7 anys que aquest any ha començat a jugar a bàsquet. Sempre vaig a C-Actiu a les tardes perquè treballo jornada intensiva als matins. I, amb la nena, entre la meva parella i els avis puc combinar-m’ho. Al princpi em sentia malament per deixar la nena amb altres familiars però veia que fer activitat física era beneficiós per mi i que aquests beneficis repercutien a la meva nena, per tant animo a totes les mamis a fer exercici físic!


Recomanes C-Actiu a altres persones?


Totalment. És beneficiós per mi però també afecta positivament a tothom que m’envolta. Et canvia l’estil de vida. A més, molt important també, ens ho passem molt bé i riem molt! És una bona teràpia!


Què destacaries de C-actiu?


Primer de tot el passar-ho bé, la varietat d’edat dels participants i les relacions socials. I no es oblidem dels entrenadors/es, tot i que et fan suar, creix un vincle afectiu que és molt sa.Moltes gràcies pel teu temps i confiança, Montse!

#Entrenament

Posts destacats
Posts recents