BENEFICIS D’ENTRENAR A L’AIRE LLIURE I EN GRUP


Per què entrenar a l’aire lliure?


Entrenar a l’aire lliure ens proporciona vitalitat i força. Treballar sota oxigen pur alimenta les cèl·lules i ajuda a prevenir malalties.

  1. Proporciona menor sensació d’ansietat pel espais de grans dimensions, amb menys nombre de persones, entorns coneguts i agradables que et transmeten tranquil·litat i seguretat.

  2. Aporta beneficis psicològics com vitalitat, millora l’autoestima i redueix l’ansietat.

  3. Entrenar a l’aire lliure et proporciona varietat i creativitat en els exercicis, pel simple fet que es poden integrar materials de la pròpia naturalesa. Això ajuda a augmentar la motivació dels participants.

  4. Els entrenaments a l’aire lliure aporten més diversió i això fa que es sigui més consistent en els entrenaments i amb l’estil de vida saludable.

  5. Estimula el cervell, ja que entrenant a l’aire lliure obtenim diferents escenaris i estímuls visuals/mentals i això estimula el cervell.

  6. El fet de passar-s’ho bé entrenant en espais naturals fa que el nivell d’adherència a l’activitat sigui major.Per què entrenar en grup?


Entrenar en grup ajuda a relacionar-se, conèixer noves persones i crear noves amistats. Les relacions socials aporten que la motivació de qualsevol participant sigui més important per seguir realitzant l’activitat.

Nosaltres et podem aportar tots aquests aspectes, que faran que et sigui més fàcil entrenar i t’ho passis d’allò més bé. A més, aconseguint tots els beneficis que aporta entrenar a l’aire lliure i en grup.


#Entrenament

Posts destacats
Posts recents