ENTRENADOR PERSONAL, APORTA BENEFICIS?Contractar els serveis d’un entrenador personal certificat ofereix molts avantatges en relació a entrenar per pròpia compta, sense control i sentit.

Això és degut a que un professional de l’esport està capacitat per avaluar, preescriure i desenvolupar plans d’entrenament físics personalitzats i individualitzats, així com adaptar-se a les diferents necessitats específiques de cada client segons els seus objectius.

Entre els principals beneficis que ofereix tenir un entrenador personal destaquem:

  1. Optimització del temps: més millora en menys temps.

  2. Motivació: l’entrenador personal estimula al client per a assolir els objectius establerts.

  3. Seguretat: l’entrenador personal ajuda a que l’execució dels exercicis sigui segura per tal que el client no es lesioni amb facilitat. Control: l’entrenador personal controla la càrrega d’entrenament per tal d’ajustar l’exercici realitzat.

  4. Flexible: un entrenador personal ofereix l’opció de venir al domicili, per la màxima comoditat del client.

  5. Condicions especials: Un entrenador personal pot ajudar a clients amb una situació de malaltia crònica (malaltia cardiovascular, osteoporosis, artritis, artrosis...).

  6. Salut integral: no només ajudarà a millorar aspectes físics, sinó que està demostrat que la pràctica d’activitat física millora el benestar i augmenta l’autoestima.

#Entrenament

Posts destacats
Posts recents