1 any i 1000 gràcies!

Un any enrere pujàvem sobre l’escenari de la Sala El Torín d'Olot després de sentir "el Premi 100% Emprenedors és pel projecte C-Actiu!", unes paraules que ens agafaven per sorpresa i al mateix temps feien que ens sentíssim orgullosos de nosaltres mateixos i el que havíem aconseguit amb tot el nostre esforç i hores de passió i il·lusió. Un any després, i fent la vista enrere, ens adonem que hem crescut com no hauríem imaginat, el nostre projecte i nosaltres, com a persones i com a professionals.

Amb l'objectiu de poder-nos dedicar al nostre àmbit i disfrutar de l'entorn que ens envolta, C-Actiu va començar a caminar. Naixia en un moment especial per a nosaltres a nivell personal; un cop acabats els estudis universitaris i amb una energia pròpia de la nostra joventut. El projecte ha crescut, però no hauria estat possible sense el suport de tots els que han confiat en nosaltres, clients i administracions públiques, que dia rere dia han fet que ens proposéssim nous reptes i objectius per assolir.

Tots els que han format part de C-Actiu en un moment o altre han fet que aquell 27 de novembre de 2015 guanyéssim el Premi 100% Emprenedors i que ara ens trobem a on som. Començant per aquells que comparteixen el nostre dia a dia, els que escolten les nostres preocupacions i ens ajuden a trobar solucions; els nostres clients, els passats, els presents i els puntuals, que sense ells C-Actiu hauria quedat només en un projecte i que són els que ens obliguen a qüestionar-nos cada dia com podem millorar; les administracions públiques que ens confien projectes per a millorar la salut dels habitants de les seves poblacions; els nostres col·laboradors, que ens ajuden a créixer i a cuidar els nostres clients; i finalment l'equip de professionals que han treballat i treballen amb nosaltres -en Genís Bover, en Gerard Camps, en Roger Casas, en Pau Flores (el nostre estudiant en pràctiques!), en Josep Franco, la Mireia Garcia, l'Aniol Mangas, en Dani Pavon, l'Anna Sala, l'Aleix Simó, la Laura Turon i en Sergi Vivet-, que de tots ells hem après alguna cosa o altra.

Amb aquest any hem travessat la frontera d'Olot, el nostre bressol, i hem fet parada a diferents pobles de la Garrotxa, fent-ne una d'especial a la vila de Besalú. Amb la voluntat de créixer ens vam instal·lar a Vic, Girona i Bescanó, que ens van donar ales i confiança perquè ens atrevíssim a arribar a Barcelona, l’última parada d’aquest camí que vam començar i que no vol deixar de caminar.

Esperem que aquest només sigui l'inici d’un llarg camí d’aprenentatges, creixement personal i col·lectiu. Mentrestant, seguirem gaudint del que ens fa més feliços amb tots vosaltres.

Mil gràcies per aquest any!


Posts destacats
Posts recents
Categories
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon