QUÈ ÉS C ACTIU

Què és?
A qui ens dirigim?

Entrenaments funcionals, S.L. sota el concepte de C-Actiu, neix amb la intenció d'oferir un servei d’activitat física, entrenament i salut per a tothom.

 

El concepte C-Actiu és una idea i una manera de ser que engloba diferents pràctiques i mètodes d’entrenament i n’extreu els aspectes més funcionals d’acord amb les necessitats del cos humà per així poder treballar en una perfecta sinèrgia.

 

C-Actiu porta integrats dos conceptes més: “Entrenament funcional”, i “A l’aire Lliure”. Prioritzem els entrenaments funcionals, és a dir, aquells entrenaments útils pel dia a dia i el desenvolupament i rendiment esportiu. A més, sempre que les condicions meteorològiques ho permeten, l’entrenament es realitza a l’aire lliure, de manera que el nostre cos agraeix molt més aquest entrenament pel sol fet d’estar en contacte amb la natura. D’aquesta manera s’aconsegueix ser una persona més activa, amb més energia i força pel dia a dia.

 

Així doncs, C-Actiu, sempre amb els millors professionals formats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, planificarà i dirigirà un entrenament funcional segons les necessitats i requeriments de cada persona.

 

L’alta intensitat i els exercicis dinàmics i propers a l’entorn i a les persones caracteritzen les sessions de C-Actiu.

 

C-Actiu és una manera de mantenir-se saludable i actiu en tots els aspectes de la vida, una manera de moure’s i sentir-se viu.

 

C-ACTIU, depèn de tu.

 

A tothom que prioritzi un bon estat de forma per desenvolupar qualsevol tipus d’activitat, des de sentir-se amb més energia pel dia a dia fins a estar més en forma o prepar-se físicament per a algun esport en concret.

 
 • Millorar l’estat de salut de les persones.

 

 • Millorar la qualitat de vida de les persones.

 

 • Millorar l’estat d’ànim i satisfacció personal.

 

 • Crear un estil de vida saludable.

 

 • Augmentar la forma física de les persones.

 

 • Preparar físicament atletes i esportistes.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 
Els Objectius:
Els Beneficis:

INCREMENT DE LA FORÇA FUNCIONAL

 

És aquella que s’adequa al nostre cos i amb la qual podem realitzar les activitats quotidianes i les diferents accions pròpies d’un esport.

 

MILLORA GENERAL DE L’ESTAT DE SALUT

 

Les diferents estructures corporals queden més equilibrades en nivells de força i tensions musculars, articulars, lligamentoses i òssies, de manera que el cos funciona de manera molt més sinèrgica. Molt útil per a diferents tipus d’esportistes, com jugadors de futbol, de rugby, de bàsquet o corredors d’atletisme, etc.

 

MILLORA DE L’AMPLITUD DE MOVIMENT

 

Permet que cada persona es pugui moure d’acord amb la seva pròpia estructura corporal, d’una manera més dinàmica i estilitzada tant en activitats quotidianes com esportives.

 

RESISTÈNCIA A LA INTENSITAT

 

Millorar la capacitat per realitzar una activitat intensa durant més temps. Indirectament, també hi ha millores cardiorespiratòries i cardiocirculatòries. Ens sentim més còmodes davant qualsevol activitat física.

 

PÈRDUA DE PES - MANTENIMENT DEL PES IDEAL


La tipologia d’exercicis d’alta intensitat que es realitzen a les sessions de C-Actiu provoca la crema d’un alt volum de calories i greixos i l’augment del metabolisme. 
Disminució risc a patir malalites

Un cos ben entrenat a nivell funcional, presenta menys risc de patir les malalties del segle XXI, així com obesitat, diabetis, colesterol, cardiopaties, càncer, etc.

 

A més, el nostre sistema immunitari també estarà més preparat davant virus i bacteris i, per tant, ens posarem malalts amb menys facilitat.